اخبار رمز ارز

COPA ادعا می کند جعل قابل مشاهده در سند منشاء بیت کوین کریگ رایت

[ad_1]

در روز دوم دادگاه کریگ رایت علیه COPA، شاکی ادعا کرد که رایت تاریخ را در سند بدنام خود “ناکاموتو آدام اسمیت ژاپنی است” جعل کرده است.

این سند برای این پرونده بسیار مهم است، زیرا رایت آن را در یک ویدیو در سال 2019 نشان داد، جایی که او ادعا کرد که مبتکر بیت کوین، ساتوشی ناکاموتو است. مهر تاریخ روی سند نشان می دهد که مربوط به سال 2008 است، قبل از انتشار وایت پیپر بیت کوین.

COPA برجسته شده است که عدد “08” در تاریخ سند کوچکتر از “20” به نظر می رسد و به درستی تراز نشده است، که نشان می دهد ممکن است سند تغییر کرده یا جعل شده باشد. رایت اختلافات بصری را تصدیق کرد اما صحت سند را حفظ کرد و اظهار داشت که برای مدت طولانی در اختیار او بوده و نمی تواند منشأ آن را به خاطر بیاورد.

رایت همچنین به عدم مدیریت شخصی حساب توییتر خود اشاره کرد که ادعا کرده بود این سند معتبر است.

کریگ رایت
کریگ رایت در حال نشان دادن سند چگونگی پیدایش نام “ساتوشی” در سال 2019 | منبع: اجماع مدرن

COPA یافته‌های آقای مدن را ارائه کرد، متخصصی که این سند را با نسخه‌های موجود در آرشیوهای آنلاین مقایسه کرد. مدن به مسائل مربوط به تراز و تفاوت در فوترها در مقایسه با موارد معمول در دوره 2008 اشاره کرد که رایت با بحث در مورد تغییرپذیری قالب‌های پایگاه‌داده بحث کرد.

رایت این پیشنهاد را که کارشناس COPA سند اصلی را پیدا کرده بود رد کرد و گفت که این بخشی از تلاش برای بی اعتبار کردن او بود. وی همچنین با تاکید بر اینکه اگر سند جعلی بود، بدون نقص انجام می شد، نشان داد که مرتکب چنین اشتباهات آماتوری نمی شود.

این آزمایش قرار است با شهادت و بازجویی بیشتر ادامه یابد. انتظار می رود که این روند چندین هفته به طول بینجامد و هر دو طرف برای یک نبرد حقوقی طولانی آماده شده اند.

دعوای حقوقی در سال 2016 زمانی آغاز شد که دکتر کریگ رایت، که در اصل یک دانشمند کامپیوتر استرالیایی بود، علناً ادعا کرد که ناکاموتو است و حقوق مالکیت معنوی مرتبط با بیت کوین را مطرح کرد. اتحادیه ثبت اختراع باز ارزهای دیجیتال (COPA) شکایتی علیه رایت تنظیم کرد و به دنبال اعلام دادگاه مبنی بر اینکه کاغذ سفید بیت کوین یک ماده با مالکیت عمومی است و هیچ فردی نسبت به آن یا نام «بیت کوین» ادعای حق چاپ ندارد.

ذینفعان اصلی ارزهای دیجیتال COPA را برای جلوگیری از تهاجم پتنت و اطمینان از دسترسی آزاد به فناوری تشکیل دادند.



[ad_2]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا