اخبار رمز ارز

قانونگذاران در مورد نظارت CFPB بر برنامه های پرداخت و ارزهای دیجیتال بحث می کنند

قانونگذاران در مورد پیشنهاد اداره حمایت مالی از مصرف کننده برای قرار دادن برنامه های پرداخت بالقوه، از جمله موارد مربوط به رمزارز، تحت نظارت خود بحث کردند.

این پیشنهاد، «تعریف شرکت‌کنندگان بزرگ‌تر بازار برای برنامه‌های پرداخت دیجیتالی مصرف‌کننده عمومی»، با هدف تنظیم شرکت‌های مالی غیربانکی که سالانه بیش از پنج میلیون تراکنش را پردازش می‌کنند، مشابه الزامات نظارتی برای بانک‌ها و اتحادیه‌های اعتباری است.

در طول جلسه استماع، برخی از اعضای کمیته فرعی خدمات مالی مجلس نسبت به فراتر رفتن CFPB از محدوده خود ابراز نگرانی کردند. مایک فلود، نماینده R-Neb، قانونی بودن CFPB را که ادعای صلاحیت قضایی آن بر ارزهای دیجیتال با حداقل مبنای قانونی دارد، زیر سوال برد.

برعکس، دموکرات‌هایی مانند استفان لینچ، نماینده مجلس نمایندگان، ضرورت نظارت CFPB را به دلیل ماهیت پرنوسان ارزهای دیجیتال، که منجر به زیان سرمایه‌گذاری قابل توجهی شده است، استدلال کردند.

لینچ گفت: “مقدار زیادی از ریسک و نوسانات در آن وجود دارد، و با این حال برخی هستند که می گویند هیچ دلیل مبتنی بر ریسک برای CFPB برای سرمایه گذاری در این مورد وجود ندارد.”

این قانون به صراحت چندین بار به ارزهای دیجیتال اشاره می کند و به دلیل گسترش دسترسی CFPB به حوزه هایی مانند تراکنش های رمزنگاری و کیف پول های خود میزبان بدون صلاحیت مشخص مورد انتقاد قرار گرفته است.

شاهدان و قانونگذاران، از جمله رئیس کمیته خدمات مالی مجلس نمایندگان، پاتریک مک‌هنری، RN.C، و نماینده فرنچ هیل، R-Ark، نسبت به پیامدهای مبهم این قانون برای دارایی‌های دیجیتال ابراز نگرانی کرده‌اند.

در میان بحث ها در مورد وضوح نظارتی برای شرکت های ارز دیجیتال، نماینده وارن دیویدسون، R-Ohio، چالش های موجود در جستجوی راهنمایی قطعی از نهادهای نظارتی را برجسته کرد.

کریستوفر اودینت، استاد حقوق، از گنجاندن ارزهای دیجیتال تحت نظارت CFPB حمایت می کرد.

Odinet گفت: «به عنوان مثال، سقوط بزرگ غول تبادل ارزهای دیجیتال FTX را در نظر بگیرید. “این نشان می دهد که قبلاً چقدر کمی در مورد ماهیت واقعی این معاملات و نحوه رسیدگی به دارایی های مصرف کننده شناخته شده بود.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا